Speelpleinwerking Bartje vzw

Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Elke dag is er non-stop een gevarieerd aanbod aan verschillende activiteiten voor alle leeftijden (bv. bouwdorp, gocartparcours, springkasteel, trampoline, winkel en ook leuke groepsactiviteiten). Soms is er ook iets speciaals te doen. Je bent niet verplicht aan die speciale activiteit deel te nemen: er is altijd een alternatief op het speelplein zelf!

Alle speciale activiteiten lopen in samenwerking met de gemeentelijke Jeugddienst, je kan ook langs die weg inschrijven (maak dan gebruik van het vermelde reservatienummer).

Goe Gespeeld!

Stilaan worden spelende kinderen een bedreigde soort:
ze mogen geen lawaai meer maken, niks gevaarlijks doen, niet vuil worden… De campagne Goe Gespeeld! is een pleidooi voor ruimte voor spelende kinderen: het gaat over nog echt GOE spelen, zonder de d want spelen is ook nooit af of t is soms met een hoek af…

Speelplein Bartje staat helemaal achter de Vlaamse campagne Goe Gespeeld! Ook wij vinden dat kinderen nog echt moeten kunnen/mogen spelen. We proberen op Speelplein Bartje alleszins de daad bij het woord te voegen! Dat betekent soms wel eens een klein schrammetje of ook af en toe echt vuile kleren. Want dat hoort gewoon bij het spelen!

Tarieven

Inschrijving (verzekering, materiaal, begeleiding, 4-uurtje):

  • Halve dag: 3 EUR of 1 speelcheque (in Beveren en Kieldrecht)
  • Hele dag: 5 EUR of 2 speelcheques (enkel in Beveren)

Extra te betalen, maar niet verplicht:

  • Vooropvang (vanaf 7.30 uur): 3 EUR of 1 speelcheque (enkel in Beveren)
  • Naopvang (tot 17.30 uur): 3 EUR of 1 speelcheque (enkel in Beveren)
  • Drankbonnetjes: 3 EUR of 1 speelcheque per 3 bonnetjes
  • Zwemmen: 6 EUR of 2 speelcheques (Beveren) – 3 EUR of 1 speelcheque (Kieldrecht)

Alle uitgaven voor de opvang van kinderen jonger dan 12 jaar zijn fiscaal aftrekbaar. Je ontvangt automatisch een attest in het voorjaar van het jaar nadien.

Speelcheques
Je kan ook betalen met speelcheques voor de gewone inschrijvingsbijdrage, maar ook voor de vooropvang, naopvang, drankbonnetjes, zwemmen en alle speciale activiteiten uit onze speelkalender.

We raden iedereen aan speelcheques te gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar per 10 stuks (25 EUR) op het speelpleinsecretariaat tijdens speelpleindagen (speelgebouw Floralaan of in Kieldrecht), maar ook vooraf op de jeugddienst (Togenblik), op de dienst kinderopvang (gemeentehuis Beveren) en in het gemeentehuis in Kieldrecht (Dorpsstraat 24).

Er zijn speciale tarieven voor leefloon gebruikers (OCMW) en houders van de gemeentelijke Vrijetijdspas.

Vakantieregeling

Speelpleinwerking is jeugdwerk (voor en door jongeren) en wil in de eerste plaats een leuke vakantie vol speelplezier bieden aan de kinderen. De opvangbehoefte van ouders is mooi meegenomen.

Opgelet: in Beveren (Floralaan) is er ganse dag werking, met voor- en naopvang, in Kieldrecht (Molenstraat) is er enkel namiddagwerking.

Je moet niet vooraf reserveren, er is altijd plaats (het is wel handig als je vooraf de infofiche invult).

Speelpleinwerking Bartje vzw is een inclusieve werking en staat open voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar.