Bout Sietske

Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Opvang bij een onthaalouder

Opvang bij een onthaalouder vraagt een heel persoonlijk contact tussen ouder en onthaalouder. Dit wilt ook zeggen dat een persoonlijke klik tussen ouder en onthaalouder vanaf het eerste moment belangrijk is. Je krijgt als ouder steeds de kans om eerst op bezoek te gaan bij de onthaalouder. Na dit bezoek beslis je of je de opvangplaats neemt of niet. Onze onthaalouders staan klaar om je kind een tweede thuis te bieden. Elke onthaalouder bepaalt zijn eigen openingsuren en openingsdagen.

Sietske Bout is als onthaalouder aangesloten bij welzijnsvereniging De Blauwe Lelie. Neem contact op met de Dienst Voor Onthaalouders indien je geïnteresseerd bent in een opvangplaats.

Tarieven

Attest inkomenstarief

We werken in De Blauwe Lelie voor alle ouders in de voorschoolse opvang, met een attest inkomenstarief. Dit attest kan je berekenen op de website van Kind & Gezin. Dit attest inkomenstarief wordt berekend op basis van jouw bruto gezinsinkomen en zegt je hoeveel je per opvangdag moet betalen.

Waar aanvragen?

Je kan dit attest thuis zelf berekenen via de website van Kind & Gezin. Indien dit niet lukt, kan je langskomen op de dienst voor onthaalouders of in één van de kinderdagverblijven om dit samen met jou te berekenen.

Vakantieregeling

Een onthaalouder bepaalt naast de eigen openingsuren ook zelf de openingsdagen. De vakantieregeling van de onthaalouder wordt op voorhand gecommuniceerd aan de ouders zodat men tijdig op zoek kan gaan naar een alternatieve oplossing.