Oogappel

Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Peutertuin

Peutertuin Oogappel is één van de kinderdagverblijven van welzijnsvereniging De Blauwe Lelie. De kinderen worden opgevangen in een verticale leefgroep. Dit betekent dat kinderen vanaf 18 maanden tot 3 jaar samen worden opgevangen.

In de peutertuin is het belangrijk dat elk kind zich veilig en geborgen voelt. We benaderen hen op een positieve manier en houden rekening met hun leefwereld. Er worden dagelijks activiteiten uitgevoerd samen met de kinderen die de ontwikkeling op alle vlakken stimuleert. Maar ook vrij spel en beweging, zowel binnen als buiten, zijn belangrijke elementen in de opvang.

Tarieven

Attest inkomenstarief

We werken in De Blauwe Lelie voor alle ouders in de voorschoolse opvang, met een attest inkomenstarief. Dit attest kan je berekenen op de website van Kind & Gezin. Dit attest inkomenstarief wordt berekend op basis van jouw bruto gezinsinkomen en zegt je hoeveel je per opvangdag moet betalen.

Waar aanvragen?

Je kan dit attest thuis zelf berekenen via de website van Kind & Gezin. Indien dit niet lukt, kan je langskomen op de Dienst Voor Onthaalouders of in één van de kinderdagverblijven om dit samen met jou te berekenen.

Vakantieregeling

Sluitingsdagen Oogappel 2019:

  • 31/05/2019
  • 22/07/2019 tot en met 02/08/2019
  • 16/08/2019
  • 30/12/2019 tot en met 31/12/2019