Snoezelhoekje: Heilig Hartschool

Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Slaapklasje

De Blauwe Lelie organiseert slaapklasjes in 4 Brugse scholen. De kleuters worden opgehaald op school en krijgen eten in een apart lokaal op school. Nadien wordt er een slaapmoment georganiseerd voor deze kinderen. Het doel van deze slaapklasjes is om kinderen, die net naar school gaan, even uit de drukte te halen. Ze krijgen individuele begeleiding en de kans om even te rusten.

Deze slaapklasjes worden georganiseerd tijdens het schooljaar (niet tijdens de schoolvakanties en op schoolvrije dagen) voor kinderen van 2.5 tot 4 jaar.

Tarieven

Attest inkomenstarief

We werken in De Blauwe Lelie voor alle ouders in de voorschoolse opvang, met een attest inkomenstarief. Dit attest kan je berekenen op de website van Kind & Gezin. Dit attest inkomenstarief wordt berekend op basis van jouw bruto gezinsinkomen en zegt je hoeveel je per opvangdag moet betalen.

Waar aanvragen?

Je kan dit attest thuis zelf berekenen via de website van Kind & Gezin. Indien dit niet lukt, kan je langskomen op de dienst voor onthaalouders of in één van de kinderdagverblijven om dit samen met jou te berekenen.

Vakantieregeling

Deze slaapklasjes worden georganiseerd tijdens het schooljaar (niet tijdens de schoolvakanties en op schoolvrije dagen) voor kinderen van 2.5 tot 4 jaar.