Stampertje

Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Stampertje is één van de kinderdagverblijven van welzijnsvereniging De Blauwe Lelie. De kinderen worden opgevangen in een verticale leefgroep. Dit betekent dat kinderen van 0 tot 3 jaar in één groep worden opgevangen. Zo heeft Stampertje één leefgroep waar al de kinderen samen zitten.

Ook voor mensen die omwille van dringende/onverwachtse redenen opvang nodig hebben, proberen we voor een korte periode een oplossing te bieden.

Ouders kunnen steeds terecht bij de kinderbegeleiders voor een babbel of informatie of om even samen met hun kindje in de opvang te blijven. In de buurt laten we ons regelmatig zien tijdens de ‘buitenkriebels’. Zo gaan we bijvoorbeeld met een klein groepje kinderen naar de winkel of naar de bibliotheek.

Tarieven

Attest inkomenstarief

We werken in De Blauwe Lelie voor alle ouders in de voorschoolse opvang, met een attest inkomenstarief. Dit attest kan je berekenen op de website van Kind & Gezin. Dit attest inkomenstarief wordt berekend op basis van jouw bruto gezinsinkomen en zegt je hoeveel je per opvangdag moet betalen.

Waar aanvragen?

Je kan dit attest thuis zelf berekenen via de website van Kind & Gezin. Indien dit niet lukt, kan je langskomen op de Dienst Voor Onthaalouders of in één van de kinderdagverblijven om dit samen met jou te berekenen.

Vakantieregeling

Sluitingsdagen Stampertje 2019:

  • 02/01/2019 tot en met 04/01/2019
  • 31/05/2019
  • 29/07/2019 tot en met 02/08/2019
  • 16/08/2019
  • 30/12/2019 tot en met 31/12/2019