Uilennestje (Kim De Geest en Lynn Dryepondt)

Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Groepsopvang

Groepsopvang het Uilennestje is één van de groepsopvanglocaties die georganiseerd wordt door 2 samenwerkende onthaalouders. In deze groepsopvang in Dudzele worden dagelijks maximum 18 kinderen opgevangen.

De onthaalouders van het Uilennestje werken al jaren samen aan een kwalitatieve opvang. Ze brengen de huiselijke sfeer van de gezinsopvang binnen in hun Groepsopvang.

Tarieven

Attest inkomenstarief

We werken in De Blauwe Lelie voor alle ouders in de voorschoolse opvang, met een attest inkomenstarief. Dit attest kan je berekenen op de website van Kind & Gezin. Dit attest inkomenstarief wordt berekend op basis van jouw bruto gezinsinkomen en zegt je hoeveel je per opvangdag moet betalen.

Waar aanvragen?

Je kan dit attest thuis zelf berekenen via de website van Kind & Gezin. Indien dit niet lukt, kan je langskomen op de dienst voor onthaalouders of in één van de kinderdagverblijven om dit samen met jou te berekenen.

Vakantieregeling

Een groepsopvang van samenwerkende onthaalouders bepaalt naast de eigen openingsuren ook zelf de openingsdagen. De vakantieregeling van de Groepsopvang wordt op voorhand gecommuniceerd aan de ouders zodat men tijdig op zoek kan gaan naar een alternatieve oplossing.