De Opvoedingswinkel

Opvoeden is geen exacte wetenschap, het gaat met vallen en opstaan. Niemand kent de waarheid, maar elke mening telt. Wil je eens de mening raadplegen van mensen met beroepservaring, kom dan zeker bij ons langs!

De Opvoedingswinkel regio Brugge is er voor iedereen met vragen over het opvoeden van kinderen en jongeren.

Ben je ouder of grootouder, broer of zus, tante of nonkel, plusouder of pleegouder, onthaalouder of opvoeder? Heb je een traditioneel gezin, een eenoudergezin of een nieuw samengesteld gezin? Het maakt allemaal niets uit, want iedereen is welkom, gratis en anoniem!

Zoek je gericht advies, dan kan je steeds bij ons terecht. We zoeken samen met jou naar een gepaste oplossing of bezorgen je nuttige informatie over de bestaande dienstverleningen. Indien nodig verwijzen we je door.

Soms is een onthaalgesprek niet voldoende, ook dan kan je bij ons terecht voor ondersteuning en advies. We vertrekken vanuit jouw concrete vraag en zoeken samen met jou naar een antwoord op maat. We werken op afspraak. Een afspraak maken kan hier.
We beschikken over een lokaal in Damme, Sijsele, Zedelgem en Oostkamp. Ook daar ben je, na afspraak welkom !

We organiseren doorheen het hele jaar (vormings)activiteiten. Vind ons leuk op Facebook en blijf zo op de hoogte van ons aanbod!

We helpen je ook bij de aanvraag van een school-en studietoelage. We vullen samen met jou de aanvraag in en dienen deze in bij de Vlaamse gemeenschap. Maak hier een afspraak.