Contacteer het Lokaal Loket Kinderopvang

Zoekmachine

Het kinderopvanglandschap in Duffel bestaat uit een brede waaier aan initiatieven. Voortaan kan je alle kinderopvangmogelijkheden makkelijk terugvinden via het Digitaal Loket Kinderopvang. Met deze gebruiksvriendelijke zoekmachine kan je snel en concreet op zoek gaan naar opvang op maat van je kind.

Op deze webpagina kunnen (groot)ouders via verschillende zoekfuncties en filters kinderopvang op maat terugvinden,  zowel voor opvang tijdens het schooljaar als tijdens de vakantieperiodes.

Een brede waaier aan opvanginitiatieven

In Duffel zetten verschillende organisaties zich in om zo goed mogelijk te voldoen aan de vraag naar kinderopvang binnen de gemeente. In onze gemeente zijn alle mogelijke vormen van kinderopvang aanwezig: kinderdagverblijven voor baby’s en peuters tot 3 jaar, opvang door onthaalouders, voor- en naschoolse opvang voor schoolgaande kinderen tot 12 jaar, flexibele opvang voor licht zieke en/of herstellende kinderen en inclusieve kinderopvang voor kinderen met specifieke zorgbehoeften. Daarnaast zijn er ook verschillende babysitdiensten en heel wat leuke opvanginitiatieven tijdens de schoolvakanties.

Contactgegevens Lokaal Loket Kinderopvang Duffel

Adres: Gemeentestraat 21, 2570 Duffel
Tel: 015 30 72 50
Email: huisvanhetkind@duffel.be

Openingsuren

Voor alle vragen over kinderopvang kan je bij ons terecht van maandag tot vrijdag van 9 tot 15.30 u.

Dit is een dringende vraag