KAMIEL

Vrije plaatsen 0 tot 3 jaar

01-01-20
Van 3 maand tot 36 maand
Dagen vrij te kiezen met een minimum van 3 dagen. Voor zowel baby's als peuters!
02-01-20
Van 3 maand tot 36 maand
Dagen vrij te kiezen met een minimum van 3 dagen. Voor zowel baby's als peuters!
01-01-20
Van 0 maand tot 18 maand
Voor zowel baby's als peuters.
Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

KAMIEL streeft ernaar om kinderen een zinvolle dag te geven en de wereld om hun héén te laten ontdekken. Kinderen positief zien opgroeien waarbij ze geprikkeld worden om te groeien op hun eigen tempo.

Dit doen wij door zelfstandigheid bij de kinderen te stimuleren en hen te betrekken in het dagelijks opvanggebeuren. Dit samen met een team van 3 begeleiders en 1 verantwoordelijke die het kind en zijn beleving voorop stellen.

Met een team die zich dagelijks afvragen wat kinderen bezighoudt organiseren wij buurtgerichte kinderopvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar !

ONZE TROEVEN: 

  • ECOLOGISCH : speelgoed, herbruikbare luiers, streekproducten, buiten slapen, kippenren, …
  • FLEXIBEL: brengen en afhalen wanneer jullie wensen! Open van 7.00 h tot 18.30 h .
  • ACADEMIE : Wij organiseren maandelijks workshops op onze locatie! (bv. zindelijkheidstraining, grenzen stellen, buiten spelen, … )
  • TRAKTATIEBELEID : Wij kiezen ervoor dat de opvang zelf trakteert. Wil je toch iets doen bij verjaardagen en dergelijke wordt er enkel getrakteerd voor de groep, met een gezonde toets ( fruitmand, groentepakket, gezonde cake, ect…)
  • HUISELIJK : Huiselijke sfeer en contact staat bij ons voorop.  Onze opvang wil een plaats zijn waar ouders en kinderen zich goed voelen. Positief opvoeden creëren wij door kinderen positief de benaderen en betrokkenheid in dagelijks opvang gebeuren te geven.

 

Tarieven

Wij hanteren een Full-Service maandtarief. Onze sluitingsdagen zijn niet betalend. Wij voorzien éénvoudige betaling. VB: voltijdse opvang aan 30 euro per dag.

Wat is inbegrepen in de prijs? Luiers ( keuze uit Pampers of herbruikbare), voedingen ( ontbijt-warme middag-fruithap-boterhammen-stukken fruit ), heen- en weerboekje, slaapzakken, koffie-to-go voor ouders, …

Vakantieregeling

Gesloten op feestdagen en brugdagen, de 2 laatste weken van juli en 1 week tussen kerst en nieuwjaar!