Vivi en de bengeltjes

Vrije plaatsen 0 tot 3 jaar

08-11-21
Van 0 maand tot 36 maand
08-11-21
Van 0 maand tot 36 maand
08-11-21
Van 0 maand tot 36 maand
Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

jaBij mij kunnen jullie kleine schatten terecht van 0-3 jaar. Er is dagelijks een verse bereide maaltijd eveneens vers fruit/fruitpap. Onze kinderen gaan naar bloei methodeschool in Ledegem met het schoolbusje,waardoor er dus de mogelijkheid is voor voor-en naschoolse opvang voor bloei-kindjes,die mee met de schoolbus kunnen uiteraard.

Ik heb er bewust onlangs voor gekozen om de opvangcapaciteit in mijn opvang te halveren waardoor ik opteer voor max. 4 opvangkindjes per dag. Doordat ik de opvang kleinschaliger maak, is dit stukken beter voor het welbevinden van jullie kindje en van mezelf ook.

Zodoende we beter op elkaar afgestemt zijn en ook beter de gevoelens van uw kindje begrijp.

Ik heb ook ondervonden in de reeds 9 jaar dat ik onthaalmoeder ben dat hoe minder de kindjes aanwezig zijn, dit uiteraard voor hen als voor de andere kindjes en voor mezelf enorm moeilijk is.

Hierbij vraag ik dus wel dat de kindjes 4dagen per week aanwezig zijn, nml. maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. ( Woensdag gesloten )  Qua structuur is dit voor hen veel beter.  Ook naar activiteiten toe, veel leuker met ons allen samen. Plus het groeien en bloeien kunnen we samen ook veel beter opvolgen zo.

 

 

Tarieven

Volgens het IKG systeem (inkomen), simulatie kan eens gemaakt worden op de site van kind en gezin

Vakantieregeling

  • Mijn verlofdagen worden altijd in het begin van elk jaar meegegeven aan iedereen en word beetje vastgelegd ook aan de hand van de vakantiekalender van mijn echtgenoot. Feestdagen en brugdagen eveneens gesloten, 3 weken in het groot verlof, …