Gezinsopvang Oostende - Terryn Ellen

Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Ik ben Ellen, samen met mijn echtgenoot Patrick, heb ik vier kinderen (Yelena 1996, Boris 1998, Natalya 2003, Pjotr 2006).
Onze huisdieren: kippen, vissen en een hamster.
Ik werkte als verpleegkundige in een ziekenhuis en besliste na de geboorte van Natalya om in afwachting van een vierde kindje thuis te blijven en me nuttig te maken als onthaalouder. Ondertussen zorg ik al ruim 10 jaar voor onthaalkindjes en ik doe dit nog steeds graag.
Ik laat de kinderen graag schilderen en kleuren. Ik zing vaak. Samen in boekjes kijken en voorlezen vind ik ook leuk en gezellig. Dansen als activiteit is minder mijn ding. Ik speel zoveel mogelijk samen met de kindjes. Toch vind ik het ook heel belangrijk dat een kind zich alleen leert bezig houden.
Bij mooi weer kunnen de kindjes buiten spelen.
Soms ga ik met de kinderen naar de kinderboerderij, het strand, de speeltuin. Dit doen we met de Kiddy-bus (duw-wagen met plaats voor 6 kindjes) of de bakfiets (er kunnen 4 kindjes in de bak en 1 kindje achterop in een fietsstoeltje).
Ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen slapen volgens hun eigen behoefte. Ik maak ze liever niet zelf wakken, eetmomenten worden zo nodig uitgesteld.
In verband met leren eten :
Bij borstvoeding: ik heb er geen probleem mee dat mama haar baby zelf komt eten geven tijdens haar borstvoedingspauze indien dit voor haar haalbaar is. Afgekolfde moedermelk kan uiteraard ook. Ik heb ook het attest van borstvoedingsvriendelijke opvang behaald.
Ik heb ervaring met de Rapley-methode.
Ik stimuleer de kinderen om zelfstandig te leren eten en drinken

Aanvragen verlopen via het Loket Kinderopvang of online via de website https://kinderopvang.oostende.be.

U kunt een afspraak maken bij het Loket Kinderopvang via het nummer 0499 55 62 11.

Voor vrije plaatsen neem contact op met Gezinsopvang Oostende op het nummer 059 25 89 35 of gezinsopvang@oostende.be.

Tarieven

De financiële bijdrage van het gezin wordt berekend volgens het netto jaarlijks gezamenlijk belastbaar inkomen van de ouders en dit volgens de officiële schalen en overeenkomstig het Ministerieel Besluit van 17 maart 2008.