Dienst Onthaalouders Oudenaarde vzw 't pimpampoentje

Vrije plaats 0 tot 3 jaar

01-09-22
Van 1 maand tot 36 maand
4 dagen vrij (niet op woensdag)
Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Deze onthaalouder is aangesloten bij de Dienst Onthaalouders :
Contactpersoon Carmen Terryn
055/33.02.35
info@dienstonthaaloudersoudenaarde.be

 

Beste ouders,

Graag stel ik mij even voor!

Ik ben Laura Mullebrouck, 31 jaar en gehuwd met Pieter. In 2014 ben ik van start gegaan als onthaalouder, en tot op heden is het nog altijd de job van mijn leven! In tussentijd ben ik in april 2016 trotse mama geworden van een dochtertje, Cleo.

In 2009 ben ik afgestudeerd als professionele bachelor in de Orthopedagogie, opvoedster zoals men ook wel in de volksmond zegt. Ik heb met veel kriebels in de buik voor een job als onthaalouder gekozen want ik vind het enorm fascinerend om kinderen volop te zien ontwikkelen en daar een bijdrage aan te kunnen leveren! Al van jongs af aan ben ik verzot op kinderen.

De opvang gaat door in onze eigen woning en de kindjes mogen gebruik maken van elke ruimte. Ik wil een huiselijk en gezellig speel-en leefklimaat voor jullie deugnietjes creëren. Bij goed weer kunnen de kindjes buiten op het terras of op het gras spelen. Creatief bezig zijn, snoezelen, knutselen rond speciale gelegenheden, verjaardagen vieren en nog zo veel meer, het krijgt een belangrijke plaats tijdens de opvang!

Een passie die ik meegekregen heb van mijn moeder is koken en ik maak dan ook gezonde en gevarieerde maaltijden klaar, zoals bijvoorbeeld zelfgemaakte soep in de winterperiode (in de zomerperiode zal soep vervangen worden door een stukje fruit of (rijst)koek), elke dag verse groentjes, variatie in het fruit voor de fruitpap, allemaal met veel liefde bereid.

Willen jullie meer info of gewoon eens langskomen voor een vrijblijvend gesprek, dan zijn jullie altijd van harte welkom. Wel graag eerst een seintje per telefoon of mail.

Mullebrouck Laura

Aalststraat 126

9700 Oudenaarde

0472/84 49 40

055/60 38 89

lauramullebrouck@hotmail.com

Tarieven

Ouders betalen via de Dienst Opvanggezinnen volgens hun inkomen.
De ouderbijdrage wordt berekend op basis van het netto belastbaar gezinsinkomen. Er wordt vermindering toegekend volgens het aantal kinderen ten laste.
De ouderbijdrage komt in aanmerking voor fiscale aftrekbaarheid