Malou

Vrije plaatsen 0 tot 3 jaar

01-09-22
Van 1 maand tot 0 maand
01-09-22
Van 1 maand tot 0 maand
Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Kinderdagverblijf Malou heeft een opvangcapaciteit van 24 kinderen. De opvang is opgesplitst in 2 groepen. We beschikken over een zeer ruime en lichtrijke babyhoek en een grote speelruimte met veel natuurlijk licht voor onze grotere kinderen. Veel plaats waar kinderen zich ten volle kunnen kunnen ontplooien vinden wij heel belangrijk. Ook beschikken wij over een hele mooie grote tuin waar we zowel in de zomer als in de winter kunnen van genieten.
Elke dag opnieuw proberen wij de kinderen een geborgen en veilig gevoel te geven en dit in een huiselijke sfeer. We proberen ook zoveel mogelijk de gewoontes van thuis over te nemen in de opvang zodat het kind zich goed voelt en herkenningspunten vind. Naast begeleide activiteiten die meestal mee gaan met een thema,  kunnen de kinderen ook vrij en zelfstandig spelen. Onder ons motto:” wat ze zelf kunnen mogen ze ook zelf doen”, proberen we ook hun zelfstandigheid te ondersteunen en bij te sturen waar nodig.
De kinderen kunnen bij ons ontbijten tot 8u30. Vanaf 11 uur starten wij met het middagmaal. Alles wordt door ons zelf vers bereid. Een menu voor de week hangt ook uit op ons bord. Om 15 uur krijgen de kinderen een fruitmoment. Wij geven dagelijks fruit maar bij een verjaardag is het feest en zijn er pannenkoeken, cake of taart uiteraard aanwezig. Om 17 u30 kunnen kinderen die nog in de opvang aanwezig zijn nog genieten van een boterhammetje.
Komt u graag eens een kijkje nemen of heeft u graag nog wat meer informatie dan kan je ons altijd bereiken op het nummer: 0478 35 39 95

Tarieven

Volle dag : 23 euro ( max. 10 uren)
Halve dag : 16 euro ( max. 5 uren )

Vakantieregeling

Wij zijn gesloten op brug- en feestdagen. U krijgt de verlofdagen zeker 6 maand op voorhand.