BABOES

Vrije plaats 0 tot 3 jaar

03-03-25
Van 0 maand tot 0 maand
Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Voorrangsgroep
Kwetsbare groep

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Al sinds 1994 staan wij elke dag klaar om de kindjes een leuke dag te bezorgen, in een groot huis dat wij huren voor de opvang. (we wonen er dus niet, alles in het huis staat in dienst van de opvang)

Naast de nodige verzorging en gezonde maaltijden, vinden wij het heel belangrijk om de kindjes nuttig en speels bezig te houden en hen op die manier iets bij te brengen. Elke dag bieden wij maw activiteitjes aan in een thema, waar ze ( vrijblijvend) aan kunnen deelnemen en waar ze veel uit leren. We proberen hen ook de nodige zelfstandigheid bij te brengen zodat de overgang naar de peuterklas vlot verloopt. Kan uw peuter nog geen hele dag school aan? Dan is zij of hij nog welkom om bij ons te eten en het middagdutje te doen.

Een  ouderavond op het eind van het jaar brengt de ouders en kindjes, samen met de broers en zusjes, op een ontspannende en gezellige manier samen.

Wil je eens zien waar wij allemaal mee bezig zijn? Check dan zeker es onze Facebookpagina.

Tarieven

De tarieven worden berekend volgens de lonen. Wij werken onder de dienst Felies Ieper.

Vakantieregeling

Wij zijn gesloten op de wettelijke feestdagen en de eventueel daaraaan verbonden brugdagen, enkele dagen in de paasvakantie (variabel) , tussen kerst en nieuw, en in de zomer nemen we 3 à 4 weken zomerverlof. Alle verlofdagen worden meegedeeld op het eind van het jaar, voor het volledige komende jaar.