Kinderopvang I-mens

Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Voorrangsgroep
Kwetsbare groep

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Onthaalouders

i-mens biedt kwalitatieve kinderopvang aan voor de allerkleinsten.
Of je nu een kinderdagverblijf zoekt of liever kiest voor een onthaalouder, wij staan voor jou klaar! Je kind van 0 tot 2,5 jaar is heel welkom in één van onze opvanginitiatieven.

Voor ons is kinderopvang meer dan ‘oppassen’. We onderschrijven de visie op kwaliteitsvolle kinderopvang. Voor kinderopvang in een gezellige, huiselijke omgeving kan je terecht bij onze onthaalouders. Zij vangen je kind(eren) bij hen thuis op.

De belevingswereld en ontwikkeling van jouw kind zijn het uitgangspunt van de opvang. Onze onthaalouders streven naar een klimaat waarin elk kind op sociaal, emotioneel, motorisch, taalvaardig en verstandelijk vlak ten volle kan groeien. Je kind komt er terecht in een uitdagende spelomgeving en leert er bovendien samen spelen met andere kinderen.

 

Onze dienst heeft in Poperinge 3 onthaalouders onder hun hoede.

Dit zijn Vitse Hilde, Vanden Berghe Patricia en Orbie Marietje.

Zij staan allen in voor de opvang van maximum 8 kinderen.

Tarieven

Het tarief wordt bepaald via het gezamenlijk belastbaar inkomen. Om met de opvang van start te kunnen gaan dienen wij niet alleen over een samenwerkingsovereenkomst te beschikken maar ook over een kindcode. Die kan aangevraagd worden op de site van Kind en Gezin, surf naar https://mijn.kindengezin.be/home en klik op inkomenstarief aanvragen of simuleren.