Kinderopvang Pang

Vrije plaatsen 0 tot 3 jaar

01-09-25
Van 0 maand tot 36 maand
5 dagen in de week
01-09-25
Van 0 maand tot 0 maand
maandag en dinsdag
vanaf november 2025 ook plaats op donderdag en vrijdag
Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Voorrangsgroep
Kwetsbare groep

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Kinderopvang Pang is een plaats waar baby’s kunnen uitgroeien tot nieuwsgierige, fantasierijke, zelfredzame en vrolijke peuters. Dit alles in een huiselijke omgeving.

De missie is kort, maar krachtig: de kinderen Pang-tastisch veel speelplezier bezorgen. Daaronder wordt begrepen: fantaseren, gek doen, de speelgrenzen aftasten en verleggen, muzikaal bezig zijn en nog zo veel meer. Dit alles in een vrolijke en enthousiaste sfeer!

De Pang visie weerspiegelt zich volledig in het logo.

De kleur geel staat voor optimisme en energie. In een vrolijke en huiselijke sfeer worden verschillende activiteiten georganiseerd. Hierbij is er aandacht voor de persoonlijke interesses van de kinderen en hun kunnen. Ook muziek mag zeker niet ontbreken, er zal dus vaak gezongen en gedanst worden!

De liaan staat voor buiten spelen en onze aandacht voor ecologie. Buiten spelen is goed voor de gezondheid, laat kinderen hun grenzen verleggen en bevordert de ontwikkeling van hun vaardigheden.

Door het gebruik van wasbare luiers, aankoop van tweedehands spullen, knutselen met kosteloos materiaal, koken met seizoensgroenten en nog zo veel meer, willen we bewust meehelpen aan het verkleinen van de afvalberg en het verbeteren van de leefbaarheid van onze planeet.

Het aapje staat enerzijds voor risicovol spel. Praktijkgericht onderzoek heeft aangetoond dat kinderen hierdoor risico’s beter kunnen inschatten en er beter mee leren omgaan. Het is ook uitdagender voor de kinderen waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en hun energie beter kwijt kunnen. Natuurlijk gebeurt risicovol spel met voldoende toezicht!

Anderzijds staat het aapje ook voor het ‘zotte’ van het kind. In kinderopvang Pang krijgen de kinderen de kans om hun fantasie de vrije loop te laten gaan, creatief te zijn en eens goed uit de bol te gaan!