Orbie Marietje

Vrije plaatsen 0 tot 3 jaar

01-04-25
Van 3 maand tot 36 maand
Voor minimum 3dagen
01-09-25
Van 3 maand tot 36 maand
01-02-26
Van 0 maand tot 36 maand
Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Voorrangsgroep
Kwetsbare groep

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

  1. i-mens biedt kwalitatieve kinderopvang aan voor de allerkleinsten.
    Of je nu een kinderdagverblijf zoekt of liever kiest voor een onthaalouder, wij staan voor jou klaar! Je kind van 0 tot 2,5 jaar is heel welkom in één van onze opvanginitiatieven.

Voor ons is kinderopvang meer dan ‘oppassen’. We onderschrijven de visie op kwaliteitsvolle kinderopvang. Voor kinderopvang in een gezellige, huiselijke omgeving kan je terecht bij onze onthaalouders. Zij vangen je kind(eren) bij hen thuis op.

De belevingswereld en ontwikkeling van jouw kind zijn het uitgangspunt van de opvang. Marietje Orbie streeft naar een klimaat waarin elk kind op sociaal, emotioneel, motorisch, taalvaardig en verstandelijk vlak ten volle kan groeien. Je kind komt er terecht in een uitdagende spelomgeving en leert er bovendien samen spelen met andere kinderen.

Marietje aan het woord: Ik ben reeds 12 jaar onthaalmoeder onder dienst i-mens. Ik doe mijn werk met hart en ziel en probeer ieder kindje zich hier thuis te laten voelen.Bij mooi weer trekken we met de hele groep naar buiten.Hier word iedere dag vers gekookt met verse producten.Ook  word er geknutseld.Ik hou van een vast dagritme ook voor de kinderen is dit zeer belangrijk. Iedere dag ben ik open van 05u45 tot 17u .Op vrijdag van 05u45 tot 12u30. Mijn dienstverantwoordelijke bij i-mens is Celine Debels. Zij is telefonisch bereikbaar op maandagnamiddag tussen 12u30-16u30 op het nummer 056 59 49 00 of via mail celine.debels@i-mens.be.

Tarieven

  1. Het tarief word bepaald via het inkomen , door middel van een kindcode via kind en gezin.

Vakantieregeling

 

Het verlof word telkens in de maand december meegegeven voor het komende  jaar.In de grote vakantie is dit mee met het bouwverlof.