Van Den Berghe Patricia

Vrije plaatsen 0 tot 3 jaar

01-01-25
Van 0 maand tot 30 maand
Hallo ,
ik heb nog 1 full-time plaatsje vrij.
Minimum 3 à 4 dagen per week naar de opvang komen.
Opvangcapaciteit van maximum 8 kindjes.
01-03-25
Van 0 maand tot 30 maand
Hallo ,
ik heb nog 1 full-time plaatsje vrij.
Minimum 3 à 4 dagen per week naar de opvang komen.
Opvangcapaciteit van maximum 8 kindjes.
Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Voorrangsgroep
Kwetsbare groep

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

i-mens biedt kwalitatieve kinderopvang aan voor de allerkleinsten.
Of je nu een kinderdagverblijf zoekt of liever kiest voor een onthaalouder, wij staan voor jou klaar! Je kind van 0 tot 2,5 jaar is heel welkom in één van onze opvanginitiatieven.

Voor ons is kinderopvang meer dan ‘oppassen’. We onderschrijven de visie op kwaliteitsvolle kinderopvang. Voor kinderopvang in een gezellige, huiselijke omgeving kan je terecht bij onze onthaalouders. Zij vangen je kind(eren) bij hen thuis op.

De belevingswereld en ontwikkeling van jouw kind zijn het uitgangspunt van de opvang. Van Den Berghe Patricia streeft naar een klimaat waarin elk kind op sociaal, emotioneel, motorisch, taalvaardig en verstandelijk vlak ten volle kan groeien. Je kind komt er terecht in een uitdagende spelomgeving en leert er bovendien samen spelen met andere kinderen.

Tarieven

Aanvragen inkomenstarief (Kindcode)

Het exacte bedrag dat je als ouder zal betalen, wordt bepaald aan de hand van de online berekeningsmodule (www.kindengezin.be). Het ‘attest inkomenstarief’ moet je als ouder zélf online aanvragen, waarna je het attest ontvangt met vermelding van een ‘kindcode’. Dit attest kan je twee maanden vóór de start van de opvang aanvragen en bezorg je steeds vóór de start van de opvang aan de verantwoordelijke. Je kan desgevallend ook een individueel verminderd tarief aanvragen via het OCMW.