Ferm Swaenepoel Kimberly

Vrije plaats 0 tot 3 jaar

03-01-22
Van 0 maand tot 0 maand
Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Voorrangsgroep
Kwetsbare groep

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Contacteer mij ofwel de dienst om informatie te krijgen over beschikbare plaatsen.

Alle aanvragen kinderopvang worden geregistreerd via de helpdesk van FERM KINDEROPVANG . Het is een aanspreekpunt voor aanvragen kinderopvang en kan doorverwijzen naar opvang uit je woon- of werkregio. Na een kennismakingsgesprek in het opvanggezin  kan de plaats voor uw kindje gereserveerd worden. De bevestiging voor deze plaats en de inschrijving van het kindje gebeurt via de dienst FERM KINDEROPVANG.

Tarieven

U betaalt volgens uw inkomen en afhankelijk van het aantal kinderen ten laste. Via de website van Kind en Gezin kan je de brochure inkomenstarief raadplegen en de werkwijze om een inkomenstarief aan te vragen .

Klik hiervoor op de volgende link: https://www.kindengezin.be/kinderopvang/sector-babys-en-peuters/attesten-inkomenstarief/

FERM KINDEROPVANG  heeft een interessante  betaalformule van toepassing  ivm opvangplanning op maat,  afwezige dagen tengevolge verlof of zieke kinderen, werken volgens  onderwijsregeling.

Neem contact op met onze helpdesk voor meer info: alle werkdagen tussen 9u en 14 u 070/24 60 41

Vakantieregeling

De vakantieplanning is doorgegeven aan FERM KINDEROPVANG.  De dienst heeft een overzicht over de beschikbare plaatsen tijdens de vakantie.