Moeke's Kinderparadijs

Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

Moeke’s Kinderparadijs sluit haar deuren vanaf 1 november 2020!!! Door de slopingsvergunning van de eigenaar is het onmogelijk om de opvang te verzekeren. Het heroriënteren van de opvang is op een korte tijd niet mogelijk, waardoor wij genoodzaakt zijn om deze stap, met pijn in het hart, te ondernemen.

Wij hebben zo de ouders nog 3 maanden de tijd kunnen geven om een oplossing te zoeken. Indien wij gewoon hadden verder blijven ‘strijden’ kon het zijn dat de opvang van dag op dag diende gesloten te worden wegens ‘te gevaarlijk’ door de slopingswerken. uiteindelijk zou ook het gedeelte van de opvang tegen de grond gaan.

Wij danken iedereen voor de steun die we kregen & krijgen in deze periode.

 

 

Moeke’s Kinderparadijs wordt geleid door twee begeleiders met ervaring. Cindy heeft een diploma Kinderzorg en Peter heeft een attest begeleider van het jonge kind.

Door onze verschillende opleidingen en werkervaringen proberen we dagelijks om mama’s en papa’s bij te staan bij de opvoeding van hun kostbaarste bezit. Natuurlijk worden we hierbij regelmatig bijgestaan en geëvalueerd door Kind en gezin.

Onze opvang omvat de verzorging, voeding en pedagogische begeleiding van de kinderen. Het dagelijks contact met onze ouders vinden wij ook heel belangrijk. Wij staan garant voor openheid en wederzijds vertrouwen. Wij willen een veilig, kindvriendelijk klimaat scheppen dat de ontwikkeling van kinderen bevordert en hen de beste kansen biedt om hun talenten en vaardigheden te ontplooien.

Wij streven er ook naar om een vlotte overgang van de kinderopvang naar het kleuteronderwijs. Wij staan open voor alle kindjes, ook kindjes met een beperking, elk geval wordt apart besproken en we bekijken samen met de ouders wat we hen en het kindje kunnen bieden.

Er wordt opvang voorzien voor alle kindjes van 0 tot 3 jaar. Het Team stelt zich tot doel een toegevoegde waarde te leveren aan het gezin en te zorgen voor continuïteit. Elke dag zullen er ongeveer 15 kindjes zijn waarvoor wij zorgen.

Bij ons kan je OOK terecht voor NOODOPVANG. Wij houden steeds 2 plaatsjes vrij voor mensen die dringende opvang nodig hebben voor hun kindje. Bv eigen onthaalouder is ziek/moet geopereerd worden, Verhuis, dagopname ziekenhuis van ouder, ….

Tarieven

Wij werken met een vaste prijs :

  • €24 per dag = vanaf 5 uur opvang
  • €16 per halve dag = tot 5 uur opvang

Vanaf 01/01/2019 is het groeipakket van de federale regering van toepassing, dit wil zeggen dat je een tegemoetkoming krijgt van €3.24 per opvangdag!!

Vakantieregeling

Elk jaar in december krijgen de ouders reeds de vakantieregeling voor het volgende jaar.

De vaste regeling die wij hanteren is tijdens juli en augustus de maandag en vrijdag gesloten. Alsook de week van 21 juli (2018 van 16 tem 20 juli). Ook tussen kerst en nieuwjaar zijn wij gesloten.