Kinderopvang Vanhoorneweder Linet (I-mens)

Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Eenouder gezin

Gegevens kind

Meerling (aparte aanvraag per kind)
Specifieke zorgbehoefte

Dit is een dringende vraag

Voorrangsgroep
Kwetsbare groep

Geef de gewenste opvangmomenten in:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Informatie

i-mens biedt kwalitatieve kinderopvang aan voor de allerkleinsten.
Of je nu een kinderdagverblijf zoekt of liever kiest voor een onthaalouder, wij staan voor jou klaar! Je kind van 0 tot 3,5 jaar is heel welkom in één van onze opvanginitiatieven.

Voor ons is kinderopvang meer dan ‘oppassen’. We onderschrijven de visie op kwaliteitsvolle kinderopvang. Voor kinderopvang in een gezellige, huiselijke omgeving kan je terecht bij onze onthaalouders. Zij vangen je kind(eren) bij hen thuis op.

De belevingswereld en ontwikkeling van jouw kind zijn het uitgangspunt van de opvang. Linet Vanhoorneweder (Tante Linet)  streeft naar een klimaat waarin elk kind op sociaal, emotioneel, motorisch, taalvaardig en verstandelijk vlak ten volle kan groeien. Je kind komt er terecht in een uitdagende spelomgeving en leert er bovendien samen spelen met andere kinderen.

Tarieven

De prijs van de opvang (dagprijs) wordt bepaald door het attest inkomenstarief. De ouder moet dit attest aanvragen bij Kind en Gezin. De ouder bezorgt dit attest vóór de start van de opvang aan de onthaalmoeder.

ZONDER DIT ATTEST KAN DE OPVANG NIET STARTEN!

Op www.kindengezin.be staat onder andere informatie over tarieven, mogelijke verminderingen, berekeningswijze en herberekeningen ingeval de gezinssamenstelling of het inkomen van de ouder wijzigt en wanneer je attest vervalt. De ouder registreert zich op deze website onder “Mijn Kind en Gezin” en berekent de bijdrage[1]. De ouder ontvangt of download hiervoor een attest inkomenstarief met de dagprijs en een unieke kindcode. De ouder bezorgt dit attest aan de sectorverantwoordelijke. Voor elk kind in opvang moet de ouder een afzonderlijk attest inkomenstarief bezorgen. Het attest moet vernieuwd worden wanneer het kind 3 jaar, 6 jaar of 9 jaar wordt.

Indien het attest inkomenstarief wijzigt of vervalt, bezorgt de ouder onmiddellijk het gewijzigde attest aan de onthaalmoeder. Wanneer Kind en Gezin de dagprijs indexeert, ontvangt of download de ouder een nieuw attest inkomenstarief dat hij zo snel mogelijk en ten laatste binnen de maand aan de organisator bezorgt. Bij het ontbreken van dit attest wordt door de organisator het attest maximumtarief aangemaakt en wordt dus ook het maximumtarief aangerekend.

De ouder bewaakt zelf wanneer hij een nieuw attest inkomenstarief moet berekenen en aan de onthaalmoeder moet bezorgen.

Indien een ouder vragen heeft over de berekening van de dagprijs kan hij hiervoor terecht bij Kind en Gezin of bij de sectorverantwoordelijke.

[1] Hou bij aanvraag van uw attest inkomenstarief uw elektronische identiteitskaart (e-ID ) en kaartlezer of een Token van de federale overheid bij de hand.