Groepsopvang Bolliewollie

Vrije plaats 0 tot 3 jaar

02-09-19
Van 0 maand tot 36 maand
Neem contact op voor meer informatie over deze vrije plaats.
Ik doe een aanvraag voor een ouder

Mijn gegevens

Gegevens ouder

Informatie

Bolliewollie is gestart op 3 juni 2013 en beantwoordt aan alle veiligheidsnormen!

Buitenschoolse opvang tot 3,5 jaar!

Ik heb mijn diploma Kinderzorg behaald in 2004 en ik heb 3 jaar gewerkt in een kinderdagverblijf. Beiden hebben we een getuigschrift van levensreddend handelen bij baby’ en peuters en jaarlijks volgen we minstens 12u vormingen. We willen de kindjes opvoeden in een liefdevolle en familiale omgeving. We hebben een veilige, volledig afgeschermde tuin waar de kindjes kunnen spelen en met de fietsjes rijden van zodra het weer het toelaat. Er is een stuk koer en een stuk gras. Alle ruimtes van het kinderdagverblijf bevinden zich op het gelijkvloers en alle voltijdse kindjes hebben hun eigen bedje.

s’ Morgens is er een kort onthaalmomentje. In de voormiddag is er tijd voor activiteiten zoals schilderen, stempelen, puzzelen, zingen, voorlezen…We werken rond thema’ zoals de seizoenen, feestdagen, Sinterklaas, ziek zijn, het circus, enz. De kindjes krijgen op gepaste tijden hun diploma’ vb. wanneer ze zindelijk zijn, wanneer ze naar school mogen,…Er is ook veel speelgoed aanwezig voor de verschillende leeftijden. Jarige kindjes mogen een cadeautje kiezen uit de verjaardagsdoos.

Rond 11u vers bereide maaltijd: pastinaak, venkel, knolselder, courgette,witloof…staan vaak op het menu met vis of vlees en pasta of aardappelen. In de namiddag is er fruitpap voor de kleintjes en de grotere kindjes krijgen een stuk fruit en een yoghurtje of een boterham.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Misschien tot binnenkort!

Vicky en Belinda

Tarieven

Wij rekenen 13 euro aan per halve dag (5u) en voor een volle dag rekenen we 21 euro.

In de prijs is alles inbegrepen: het fruit voor de fruitpap, vochtige doekjes, zalf, knutselmateriaal, middagmaal, vieruurtje, zonnecreme, geschenkje met Sinterklaas en Pasen,….

Enkel luiers en flesvoeding breng je zelf mee.

 

Vakantieregeling

Zomerverlof 2018 van 21 juli tot en met 19 augustus

Alle wettelijke feest-en brugdagen gesloten

Tussen kerst en nieuwjaar gesloten